UITLEG

Een Quiz Experience is vergelijkbaar met een “pubquiz” met veel verschillende soorten quiz elementen en op verzoek interactieve onderdelen.

Iedere Quiz Experience is met geluidsinstallatie, antwoordvellen, pennen en een quizmaster. Ook een beamer kan op verzoek.  Een poster of flyer voor de aankondiging kan ook op verzoek worden gemaakt, u hoeft dus niks zelf te regelen, we nemen alles uit handen!

Een Quiz Experience kan al vanaf tien personen en kent geen maximaal aantal personen. Een Quiz Experience duurt van 2,5 tot 3,5 uur en kan thuis, in het buurthuis, sportvereniging, op kantoor, in de tuin of op locatie.

Vragenrondes: Onderwerpen zoals bijvoorbeeld film & muziek, topografie maar ook “dit was het nieuws” en misdaad. De onderwerpen zijn oneindig en iedere keer verrassend! U kunt in overleg ook eigen onderwerpen aanleveren.

antwoordvel

Muziekrondes: Raad de uitvoeren artiest, maak de volgende zin af, maar ook bijvoorbeeld een rondje P (alle uitvoerend artiesten van het liedjes beginnen met de letter P). Ook hier is veel variatie en zijn de rondes verrassend en vermakelijk!

muziekronde

Wie ben ik: Aan de hand van een aantal aanwijzingen gaan jullie raden wie ik ben. Dit kan een fictief persoon zijn, stripfiguur, groep, band, man, vrouw iemand uit binnen of buitenland. Des te sneller jouw team raad wie ik ben, des te meer punten!

wiebenik

Waar/Niet waar: De quizmaster geeft stellingen en aan de hand van een rode of groene kaart omhoog te houden geef je aan of je denkt dat de stelling wel waar is of niet waar. Erg leuke interactieve ronde.

nietwaarwaar

Fotorondes : Tien bekende tv koks, soorten fruit, logo’s, ogen van BNers, Cd/platen hoezen, pretparken, steden. Wederom zijn de fotorondes verrassend en oneindig. Overleg zachtjes en zorg dat je er meer weet dan jullie tegenstanders.

fruitronde

Boete of “De groeten”: De quizmaster geeft een verkeerssituatie en jouw team probeert het juiste antwoord te geven d.m.v. een boete kaart of een groeten kaart. Erg leuk, competitief  en leerzaam onderdeel.

boete degroeten

Mannen versus Vrouwen: Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus. Hier is een hoop om te doen en over te vragen. Leuk voor alle quizzen, maar vooral de quiz tijdens vrijgezellenfeestjes.

mannenvsvrouwen

Drukknop ronde: Razendsnel je tegenstander aftroeven in de drukknop ronde, erg leuk interactief onderdeel!

big_red_buzzer_253_1024x1024

Bonusrondes: Door middel van een rad van fortuin de quiz beïnvloeden of je zenuwen testen op onze Spiraal.Dit zijn geen standaard onderdelen bij de quiz, deze kunnen op verzoek.

radvanfortuin

Meezingronde: Pop, rock, maar ook de Hollandse klassieker, zing maar mee!                                                  Dit is geen standaard ronde deze is op verzoek.

keep-calm-en-zing-maar-mee

Kraak de kluis: Bij de quizmaster staat een kluis en een hersenkraker wordt uitgedeeld aan het begin van de quiz. Ontdek de code in jouw hersenkraker en voer de code in. Heb je de code juist, dan ligt er in de kluis een leuke gadget op jullie te wachten! Dit is geen standaard ronde deze is op verzoek.

kraakdekluis

Een standaard quiz heeft 2 vragenrondes, 1 ronde wie ben ik, 2 fotorondes, 2 muziekrondes en een rondje waar / niet waar.